Over Denise van Bochove

en Woning-Update…

Een architectenfamilie aan mijn vaderskant en een interieurzaak aan mijn moederskant legden de basis voor mijn passie: de inrichting van onroerend goed.

Als styliste, opruimdeskundige èn gediplomeerd Assistent Makelaar Wonen ben ik mij enerzijds gaan richten op de presentatie van woningen bij verkoop/verhuur en anderzijds het updaten van bestaande woningen.

Wat nog meer om te weten?

Ik heb ervaren hoe een zwakke presentatie op een huizensite zoals funda.nl de kans op een succesvolle verkoop of verhuur sterk beïnvloedt. Het blijkt vaak moeilijk voor potentiële (ver)kopers om zich een voorstelling te maken van de inrichting bij een virtuele of fysieke bezichtiging  van een woning.

Tijdens mijn leven in Frankrijk, Zwitserland en nu Nederland, heb ik gezien hoe ongelukkig mensen kunnen zijn in hun eigen woning, terwijl de oplossingen vaak heel eenvoudig zijn, zoals het opnieuw inrichten en opruimen. Niet alles hoeft weggegooid te worden maar simpelweg opbergen kan al veel verschil maken. Ook daar help ik mee.

Met een schat aan ervaring in het verschuiven en schilderen van meubels en objecten en het speuren naar accessoires, heb ik besloten om mijn passie, mijn enthousiasme en mijn deskundige ervaring in dienst te stellen van www.woning-update.nl.

Wat wij kunnen

Als STYLISTE , OPRUIMDESKUNDIGE en GEDIPLOMEERD ASSISTENT MAKELAAR kunnen wij het volgende voor u doen:

  • Grote update: advies & uitvoering
  • Mini metamorfose: advies & uitvoering
  • Consulting: advies & tips
  • Moodmoard: advies & tips

Uw woning updaten?

geïnteresseerd in het updaten van uw woning en wilt u weten wat dit kost?

Copyright 2019 Woning-update.nl | All Rights Reserved | Ontworpen door RPVDL.com